Klachten over Buddha to Buddha

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Buddha to Buddha in de categorie Mode. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Buddha to Buddha in de categorie Mode

0 klachten gemeld

Buddha to Buddha Complimenten

Sluiting

Klacht van Rikie Tijssen op 17 augustus 2022 over Buddha to Buddha in de categorie Mode

Mijn armband na 14 maanden ook sluiting kapot.Laten maken is bijna net zo duur als een nieuwe.Gaat over een magneet sluiting Lees meer

uitslag

Klacht van Danique Van den hondel op 22 mei 2022 over Buddha to Buddha in de categorie Mode

een aantal weken geleden mijn laatste buddha to buddha ring gekocht ik heb er nu 5 in totaal en bij me ring vinger krijg k na 1 dag uitslag en bij de andere vingers na een paar dagen ik douche... Lees meer

Verkleurd

Klacht van Indy Meijerink op 30 april 2022 over Buddha to Buddha in de categorie Mode

Hallo, Ik heb mijn buddha nog helemaal niet lang en hij is nu al helemaal verkleurd. Meerdere keren laten weken in een badje en schoongemaakt maar dit helpt allemaal niet. Ik baal hier enorm van, want die ring is mij veel... Lees meer

Zeer slechte kwaliteit ketting

Klacht van Rosanne86 op 18 januari 2021 over Buddha to Buddha in de categorie Mode

Ik heb in oktober 2019 een ketting van Buddha to Buddha cadeau gekregen. Geen goedkoop product. Sinds afgelopen zomer is het tobben met deze ketting. De ketting is inmiddels 2 keer spontaan gebroken en de balletjes laten los. Buddha to... Lees meer

Ring en armband

Klacht van Melanieeee op 07 januari 2021 over Buddha to Buddha in de categorie Mode

Met kerst een nieuwe ring en armband gekregen. Ik had hiervoor al een armband en een ring van buddha to buddha.. Helaas naar 1uur dragen werd mijn pols en vinger al groen/zwart dit terwijl het exact hetzelfde materiaal is als de vorige... Lees meer

Buddha to buddha armband

Klacht van Di32ana op 13 augustus 2020 over Buddha to Buddha in de categorie Mode

Geachte Heer/mevrouw, Ik heb nu een half jaar een leren armband van Budha to Budha gekregen met kerst. Nu gaat de verf eraf dat is niet heel erg maar tot mijn verbazing zie ik ook dat er gewoon touw onder... Lees meer