Klachten over Buddha to Buddha

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Buddha to Buddha in de categorie Mode. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

12% van alle klachten opgelost. Nog 26 klachten nodig voor een plaats in de categorie Mode

12%
24 klachten gemeld
11 openstaande klachten
10 klachten in behandeling
3 klachten opgelost
1.8 /10
22 stemmen
22

Tijdslijn

Medio december 2017 ben ik op zoek gegaan naar een sieraad dat ik dagelijks bij me kan dragen. Een sieraad voor het leven waarin mijn overleden dieren een plaatsje voor altijd krijgen in de vorm van hun as. Ik koos... Lees meer

Ik zie meer achterkant van armband dan buitenkant.

Klacht van op 03 september 2018 over Buddha to Buddha in de categorie Mode

In Kos stad een Buddha to Buddha armband gekocht (259 euro) 2 dagen geleden. Dat armbandje draait voortdurend. Dan krijg je steeds de achterkant te zien die niet bepaald mooi is. Nogal donker van kleur. Heb er inmiddels spijt... Lees meer