Klacht: Slof sigaretten uit bagage gestolen

op 18 september 2016 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een hele leuke vakantie op Kreta zijn we vanmorgen vroeg thuis gekomen, bij het uitpakken vd koffers kwamen we erachter dat bij zowel uit de koffer van mijn volwassen zoon als uit mijn koffer een slof sigaretten is gestolen. Hoe gaan we dit oplossen? Mvg C. Van Winsen

Gewenste Oplossing:

Als de sloffen worden vergoed, waarde 80 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Corrine1962