Klacht: Slechte voorraad

op 23 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds het overlijden van Dhr. Sengers is het een drama bij Jumbo Dongen. Het speelt dus al een lange tijd, maar er verandert niets. Geen zuivel, geen fruit, geen groenten en geen frisdranken. Gelukkig heb ik begrepen dat ik niet de enige ben die klaagt, zelfs het personeel geeft toe dat het erg slecht is en dat in hun ogen er niets veranderd. Ik heb besloten om weer terug te gaan naar de Nettorama. Helaas is daar het assortiment een stuk beperkter, maar om steeds mis te pakken is echt heel vervelend.

Gewenste Oplossing:

Als de
producten hierboven gewoon aanwezig zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door denise_vandenbosch@hotmail.com