Klacht: Slechte verbinding en onverwacht hogere rekening.

op 15 juli 2016 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik weet niet of de datum, duur en aantal mb’s precies kloppen, want ik kan deze gegevens nergens terug vinden.

In huis hebben wij een hele slechte internetverbinding, het internet is erg traag en laadt dus langzaam. Dit is niet de service waar wij voor betalen. Daarnaast is de maandelijkse rekening omhoog gegaan zonder dat er iets is doorgegeven aan mij. Veel internet gebruiken wij thuis niet, alleen filmpjes voor mijn zoontje soms. Ik zou hier graag van op de hoogte willen worden gebracht.

Gewenste Oplossing:

Als het internet op normale snelheid functioneert en niet vaak vastloopt. Daarbij wil ik graag weten waar die hoge rekeningen vandaan komen en zou hier graag van op de hoogte willen worden gebracht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LahboubM