Klacht: Slechte service slechte instructies

op 10 september 2018 over Yoursurprise in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wou graag als cadeautje het gepersonaliseerde bucketlist boek bestellen. ik heb de namen en foto’s van de ontvanger ingevuld volgens de instructies(dacht ik) cadeauverpakking erbij besteld etc. vervolgens krijg ik het thuis en ik kan er helemaal niets mee. De namen kloppen niet en de foto staat schots en scheef. het is wel ingepakt in cadeauverpakking dus ze hadden toch duidelijk gezien dat het niet klopt. De software om het te personaliseren is niet voor amateurs en het foto gedeelte is helemaal een ramp. Nu 30 euro lichter en ik kan helemaal niets met dit boek.

Gewenste Oplossing:

50% korting op een nieuwe en fatsoenlijke bestelling

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yoursurprise over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door nikki1999