Klacht: Slechte service online en moeilijk bereikbaar

op 13 mei 2020 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor moederdag 5 douchegel bussen besteld van limited edition tulp. 1 geleverd gekregen met een gratis interieur spray pakketje. Al diverse malen via app mail en tel contact gezocht maar gewoonweg geen reactie. Heel erg vervelend en slecht. Tot op heden dus een te laat moederdag cadeau en het ontbreken van 4 producten waar we nog steeds op wachten zonder enig bericht. Als ik bel kan ik een half uur wachten en dan krijg ik nog niemand te pakken.

Gewenste Oplossing:

Zodra rituals direct contact opneemt en vooralsnog de producten levert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geluk-2020