Klacht: Slechte service + levertijd

op 01 september 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen dinsdag schoenen besteld via Zalando. Als verwachte levertijd stond er tussen donderdag en vrijdag. Dit kwam mooi uit want ik had ze voor zaterdag nodig. Vandaag is het donderdag en staat de bestelling nog steeds op in behandeling…

Vandaar dat ik belde naar Zalando. De medewerkster kon me alleen vertellen dat ze niet tussen donderdag en vrijdag geleverd zouden worden. Erg vervelend want ik heb de schoenen nodig voor een beurs aanstaande zaterdag.

Zeer onvriendelijk ‘geholpen’. Erg ontevreden over Zalando!!

Gewenste Oplossing:

Als de schoenen vrijdag worden geleverd zoals beloofd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jelle Wolterbeek