Klacht: Slechte service en moeilijk bereikbaar

Xnth op 05 mei 2018 over Koortslippreventie.nl in de categorie Internetshops - Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling gedaan met same day delivery. Dit koste 10 euro extra. Echter had ik hem een dag later binnen. Geprobeerd het bedrijf te bellen maar ik kreeg alleen maar een voicemail en ben niet teruggebeld. Toen maar gemaild en daar kreeg ik dag later ergens een reactie op. Vervelend we zullen t teveel betaalde bedrag terugstorten werd er gezegd. We zijn nu 2 weken verder en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ook is mijn hypotherm alweer kapot na 5 keer te hebben gebruikt… als k andere iets mag adviseren… bestel NIET bij koortslippreventie.nl

Gewenste Oplossing:

Als k mijn teveel betaalde lever kosten teruf heb en een apparaatje wat werkt

Alle klachten die gemeld zijn door