Klacht: Geen oplossing geboden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij Koortslippreventie.nl de herpotherm aangeschaft met de belofte op de website dat deze de volgende dag thuis geleverd wordt. Helaas, niets bleek minder waar. Het apparaatje bleek opeens uitverkocht, iemand anders had net het laatste artikel gekocht. Er werd beloofd dat deze dan een dag later geleverd zou worden. Ook niet gebeurd, de herpotherm is pas na 5 dagen geleverd! Erger nog, hier staat niks tegenover vanuit dit bedrijf. Mijn koortslip had snel teniet kunnen worden gedaan zoals gehoopt,.. had ik bij een andere site besteld dan had ik wellicht wel op kraambezoek gekund en ook niet heel lang met een lelijke wond hoeven rondlopen. Er is geen oplossing geboden (hier naar gevraagd maar geen oplossing ontvangen) dat is erg spijtig!

Gewenste Oplossing:

Een vergoeding, ik heb er op dit moment weinig meer aan. Veel frustratie had voorkomen kunnen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Koortslippreventie.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Anoniem en teleurgesteld