Klacht: Slechte service en levering

op 22 mei 2021 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Matras uitgezocht bij de ikea. Deze was niet opgerold dus ik zou hem de volgende dag ophalen met een aanhangwagen. De voorraad voor de zekerheid gecheckt en de volgende dag met de aanhanger naar de ikea. Matras echter niet beschikbaar, ‘foutje in het systeem’. Ik hem online bestellen, dan zou die toch wel op voorraad moeten zijn op de aangegeven dag. Nogmaals een aanhangwagen gehuurd, werd ik gebeld dat het matras niet geleverd is. Als oplossing kreeg ik de optie om mijn geld terug te krijgen (waarop moet ik dan op slapen?) Of, of ik niet gewoon een ander matras kon kopen…..
Nu dus ook geen idee waneer hij wel geleverd wordt en het is ook nog eens Pinksteren.
Eindstand, 3x aanhangwagenkosten en voor niets naar de ikea en dan zo een voorstel te horen krijgen…..
Plus het feit dat ik nu een week op de bank moet slapen.

Gewenste Oplossing:

Financiële compensatie, shoptegoed, een bloemetje

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Christiaanmeij1234