Klacht: slechte service

op 18 oktober 2016 over Caiway in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben al de hele week bezig om fox sport aan te vragen. Eerst gebeld naar Caiway. Kreeg daar een tijdelijk wachtwoord omdat ik mijn account niet meer wist. Na het inloggen kon ik mijn wachtwoord niet wijzigen. Gelijk weer gebeld maar ze hadden een storing. Vandaag naar de winkel in Schiedam gereden maar deze was gesloten, op een dinsdag om 12 uur… Op de site stond vermeld dat deze gewoon open hoort te zijn. Thuis gelijk weer gebeld maar ze lieten me 20 minuten in de wacht staan met als vermelding dat het steeds nog maar 3 minuten zou duren. Top service!

Gewenste Oplossing:

Als ze de service aanpassen en je fatsoenlijk wordt geholpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Caiway over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Caiway in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Caiway een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Caiway

Heeft op 18 oktober 2016 om 16:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door pindaschaaltje