Klacht: Slechte service

op 22 juli 2019 over New York Pizza in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een uur kwam de bezorgen met een koude pizza waarvan de beleg der af was. Dus gewoon een kale pizza en hij was de saus vergeten waarvoor ik ook moest betalen. Ik heb gebeld en netjes uitgelegd wat er was en de ze zouden een nieuwe pizza sturen met saus en daarvan uitgegaan heb ik de oude pizza weggegooid. Maar 5 minuten later belde iemand anders mij en sprak met een hele andere toon en ik moest het toch doen met de koude pizza en de saus kon ik ook vergeten ondanks dat ik er wel voor heb betaald. Ik heb bij de bezorger 20.50 euro betaald en nu zit ik zonder pizza. Pizza new York mariniersweg Rotterdam

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn geld terug krijg van pizza new York

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over New York Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over New York Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zaza5