Klacht: Slechte service

op 28 juli 2017 over brillen24.nl in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer.

Ik heb op 3 juni 2017 een zonnebril oo sterkte besteld nu 2 mnd later heb ik nog geen bril. De mail word niet of weken later beantwoord en telefoonisch zijn ze onbereikbaar. Ik heb reze week eindelijk te horen gekregen dat de bestelling nog 3 weken duurt. Als excuus kreeg ik dat ze 2 man personeel hebben om de bestellingen van nederland en belgie te behandelen maar ik kreeg 10% korting op de volgende bestelling. Ik heb dus niks aan de zonnebril aangezien de zomer al voorbij is als ik deze ontvang. En ik geen gebruik maak van de korting omdat ik ontevreden ben over deze manier van handelen dus geen bestelling meer doe bij dit bedrijf en daarmee mag ik het maar uitzoeken.

Vandaar deze klacht ik ben benieuwd word er wat via deze site met de klacht gedaan?

Mvg S Boekholt

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de helft van mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over brillen24.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over brillen24.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sharonboekholt