Klacht: slechte producten

op 14 september 2018 over Slimbestraten.nl in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

slechte tegels en flauwe verkoop trucks. Heb tot grote spijt partij tegels gekocht, verleid door de ogenschijnlijk lage prijs. Na de bestelling kwam er een melding dat ik B kwaliteit had genomen, daarop geen garanties indien er kleur verschillen of beschadigingen waren. Tja, geannuleerd en de A kwaliteit genomen. De chauffeur kwam om 06:00 in de ochtend en plaatste de tegels ver van mijn huis. De tegels zaten in totaal verweerde kratten (hout was helemaal doorgerot, alle tegels waren groen van de alg en aanslag). Er waren volop beschadigingen en ook verlopen kleuren. Na klachten mocht ik ze zelf om komen ruilen in Ederveen (??). Lang gezeur verder hebben ze een fractie van het aankoopbedrag terug gegeven en heb ik een tuin vol lelijke tegels nu. Veel spijt van. Mijn tegelzetter kent ze ook en vertelde meer van dit soort verhalen… De tegels waren ook schots en scheef volgens hem. Al zeggen alle tegelzetters dat volgens mij vrij snel ;-)…

Gewenste Oplossing:

als ze ophouden met hun winkel

(is al drie jaar geleden gebeurd allemaal, hoef geen actie).
Zag hoe verlept de Z-kwaliteit tegels waren, ik dacht ik gooi er nog eens kwade review tegen aan, dat lucht altijd op ;-). Slecht bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Slimbestraten.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door 1977devries@gmail.com