Klacht: Slechte levering

op 16 juni 2017 over Bristol in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb donderdag 8 juni een online bestelling gedaan en betaald,maar nog steeds mijn bestelling niet binnen.Na een paar mailtjes dat ik de schoenen nog steeds niet heb en uiterlijk voor dit weekend binnen wil hebben.Een antwoord gehad dat ze een storing hadden en binnen twee werkdagen mijn schoenen binnen zou hebben.Nu nog steeds niks.Waardeloze service en zal er nooit meer iets bestellen.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik mijn schoenen binnen twee dagen binnen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bristol over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bristol in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door NKahoul