Klacht: Slechte kwaliteit materiaal

op 17 december 2017 over DeLonghi in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 3 jaar en 2 maanden gaf mijn Magnifica S (ECAM 22.110B) opeens slappe koffie. En trof ik een los onderdeel aan in de machine. Contact gezocht met DeLonghi via contactformulier op de website. De reactie van DeLonghi hield in dat dit door slijtage zou kunnen gebeuren. Volgens mij breekt dit kunststof bevestigingspunt echt niet af door slijtage, maar is de constructie gewoon niet degelijk.

Gewenste Oplossing:

Ik zou al enigszins tevreden zijn al DeLonghi me niet met een kluitje in het riet zou sturen.
Ik zou pas helemaal tevreden zijn als ik een vergoeding voor reparatie zou krijgen. Ik heb het apparaat zelf gerepareerd met een nieuw chassisdeel van EUR 22, wat ik overigens pas heb kunnen vinden na een lange zoektocht op internet en juist NIET via de onderdelenpagina van DeLonghi Nederland.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DeLonghi

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DeLonghi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elmer_VDM