Klacht: Slechte kwaliteit ketting en slechte service

op 16 september 2016 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een gouden ketting gekocht voor mijn zoon. Echter een dag later was hij al stuk. Ik ben ermee terug gegaan en de medewerker verweet mij dat het dan wel zijn eigen schuld zou zijn. Het stoom kwam me uit de oren. Ik wil een fatsoenlijke oplossing of mijn geld terug. Geen van beide gebeurde. Een hele slechte zaak en allerminst klantvriendelijk. Ik leg ruim 100 euro neer voor een gouden ketting met hanger en als er dan een dag later een mankement mee is is men niet thuis.

Gewenste Oplossing:

Als ik een goede gouden ketting heb of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucardi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Syl6171