Klacht: Slechte kwaliteit jeans

Vaderoode op 27 april 2020 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb binnen hele korte achter elkaar twee broeken van PME jeans weg moeten gooien. Een was uitgescheurd op de zijnaad en de andere aan de achterkant. Nog nooit meegemaakt. Beide broeken van hetzelfde model (verschillende kleur). Totaal niet wat ik van PME verwacht had.

Gewenste Oplossing:

Zou fijn zijn als PME contact op kan nemen. Ik wil hier graag even over verder praten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PME Legend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PME Legend nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vaderoode