Klacht: Slechte kwaliteit Containerombouw

op 15 juli 2019 over vidaXL in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heermevrouw,
2 weken geleden heb ik via Bol.com een containerombouw (wicker, 240l) besteld. Deze is via uw bedrijf geleverd. Deze containerombouw is van erge slechte kwaliteit, past niet goed in elkaar (schots en scheef) en sluit met geen mogeljkheid. Het ligt niet aan de kluscapaciteiten van mijn man, want eerder heb ik een andere wicker ombouw gekocht voor 2 containers en die voldoet prima.
Deze containerombouw kost 69,95. De rekening heb ik nog niet betaald. Hij kan eigenlijk gelijk op het stort.
Kunt u mij aangeven hoe te handelen?

Met vriendelijke groet,

Susan Cergnul-Ploum
Treebeekstraat 12
6446 XV BRUNSSUM
0621226246

Gewenste Oplossing:

Is er een mogelijkheid dat u een nieuwe containerombouw aan ons doet toekomen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar vidaXL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door vidaXL in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door 1silvano