Klacht: Slechte kwaliteit, Adidas onwaardig.

op 05 juli 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin juni trainingsjasje gekocht met bijpassende joggingbroek bij Adidas-store in Breda. Deglansstof van het jasje is zeer snel beschadigd, als je er maar langs gaat is er een soort witte streep. Heel erg jammer, want Adidas-kwaliteit staat bij mij hoog aangeschreven. Dit jasje wordt al heel snel lelijk hierdoor.

Gewenste Oplossing:

Ik zou willen dat het aan mijn jasje ligt, maar het is denk ik gewoon de stof. Wellicht tegoed-bon als genoeg-doening, want ik wil het jasje niet kwijt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door barbier1