Klacht: Slechte kwaliteit

Mrsmithers op 26 april 2020 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen oktober 3 broeken gehaald bij de ca
Afgelopen maand voor het eerst pas gaan dragen 2 keer gewassen en 2 van de broeken zijn nu op exact de zelfde plek kapot gegaan na 2 keer gebruik van te hebben gemaakt en ivm met de verstrekte tijd en dat ik de bon niet meer heb krijg ik natuurlijk geen vergoeding of dezelfde broeken er voor terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 2 broeken kan inruilen voor gelijk staande broeken indien deze van betere kwaliteit zijn en anders een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mrsmithers