Klacht: Slechte informatie

op 30 april 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij boeken van concert van John Mayor was informatie over prijs en met name alle toeslagen onduidelijk. Voor mij bleek achteraf dat ik voor 2 tickets, welke normaal 110 euro, nu ca 270 euro heb betaald
Later wilde ik tickets verkopen, deze aangemeld, na dag nog niet verkocht. Terwijl de site aangeeft dat er weinig tickets in de verkoop zijn. Vervolgens ca ticketswap verkocht, zelfs tegen eeen iets hogere prijs. Ergo; deze marktplaats Viagogo niet gebruiken

Gewenste Oplossing:

Nvt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mjbeutler