Klacht: Slechte Half Zware Shag

op 07 februari 2018 over Van Nelle in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte ik ben al 10 tale jaren trouwe roker van Van Nelle half zware Shag ik heb een klacht over het gebeurd steeds vaker dat er grote stukken in een pakje shag zit dat is niet leuk om het te roken ik ben zelfs in over weging geweest om over te stappen naar een ander merk ik hoop dat het opgelost word en dat ik met plezier kan door roken mat deze haf zware Van Nelle Shag grt Freddy van Hout Gmail is freddyengien@gmail.com

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat het beter word gesneden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Nelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Nelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Freddy v Hout