Complaint: slechte bezorging

on 10 juli 2012 about in category Reclame

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Wij hebben last van slechte bezorging van het folderpakket. Ik heb maar de helft van de folders gekregen. Soms ontvang ik ze helemaal niet. Soms kan ik ze weggooien omdat ze zo nat zijn door de regen dat ze scheuren. Het vervelendste vind ik nog dat wanneer ik de klacht meld met het verzoek om een reactie, ik echt geen enkele reactie krijg. NOOIT! Dat kan toch gewoon niet. Overigens ga ik ook weer de betreffende bedrijven inlichten.

Message from Robin from Klacht.nl

6 years ago - Complaint is picked up by

Message from Robin from Klacht.nl

6 years ago - Complaint is solved by

Message from Robin from Klacht.nl

6 years ago - User added a review about the solution that posted

All complaints of poeh74