Klacht: slechte bezorging

op 21 december 2017 over BN DeStem in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

13 14 en 15 december geen krant na elke dag klacht doorgeven 16 dec 2 kranten maar dan wel boven op de brievenbus dus even klantje pesten 16 dec 3 kranten weer boven op de briievenbus plus dat ik de kranten waarvan 2 A D met de huisnummers erop maar bij mijn buurtgenoten ben bezorgen maar het pesten gaat de hele week nog door elke ochtend ligt de krant boven op de brievenbus dus elke dag een natte krant heel het jaar al veel problemen die wel zo goed mogelijk door een externe bezorger zijn opgelost en dat na 40 jaar klant

Gewenste Oplossing:

als mijn krant gewoon elke dag bezorgt word en wel in de brievenbus ik heb zelfs aan de voorkant van de tuin een brievenbus laten plaatsen dus ze kunnen zo van de straat de krant erin doen dus een kleine moeite om hem in de gleufte doen ik ben niet zo iemand die op de tijd zit letten of overal over zeur maar ik wil niet elke dag mijn krant over de verwarming te drogen hangen

Alle klachten die gemeld zijn door maryanne den hollander