Klacht: Slechte behandeling klantenservice

op 13 juni 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Overweeg je Tele2?? Niet doen. Tele2 heeft een klantenservice die niet in staat is problemen op te lossen, en je komt ook als de klantenservice dat niet kan verder. Telkens iemand anders aan de lijn, telkens incompetent om het probleem op te lossen. Ik kreeg 3x een SIM-kaart toegestuurd en 3x heeft men de SIM-kaart niet werkend kunnen krijgen. Jarenlang klant, maar je komt niet verder. Dit is mijn laatste contraact bij Tele2.

Gewenste Oplossing:

-

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jvd.rdk