Klacht: Slecht werkende verouderde navigatie ds3

op 08 februari 2018 over Citroën in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben in juli 2017 een nieuwe ds3 gekocht, echter werkt de navigatie zeer slecht, hij lijkt wel erg verouderd te zijn. Je kunt straten die al meer dan 5 jaar bestaan niet invoeren, dit al verschillende keren bij de dealer gemeld en de auto aangemeld voor reparatie maar zei zeggen dat ze m hebben nagekeken en gecallibreert. Maar helaas de navigatie werkt nog steeds niet. Ik moet hem.volgens de dealer laten up-to-date daten.. kosten 250€. Ik mag toch wel verwachten dat op een nieuwe auto een goede ge-update navigatie zit? Hoe zit dit en wat zijn mijn rechten hierin?

Gewenste Oplossing:

Als alles naar behoren werkt, wat je mag verwachten van een nieuwe auto met navigatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Citroën

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Citroën nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ine123