Klacht: Slecht verbinding tele2

op 29 december 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al een maand klacht bij Tele2 de internet verbinding is slecht.
Na meerdere keren contact hebben gehad met Tele2,is het probleem niet opgelost,ik had een afspraak gemaakt met Tele2 voor een monteur langs sturen, maar de dag van de afspraak om tien uur bellen mij op, sorry de monteur kan niet bij je vandaag, wij bellen straks voor een nieuw afspraak, 2 dagen wachten. Vandaag heb ik weer gebeld, weer alles opnieuw nog steeds wachten voor een monteur.
Wij betalen voor een product of dienst die het niet goed doet.
Ook wilt Tele2 niet kosteloos ontbinden.
Een maand klacht elke week soms 2 keer per week

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met Tele2 met goed product.
Of de abonnement kosteloos ontbinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lourenco