Klacht: Slecht Slechte service!

op 27 maart 2014 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aantal weken geleden op zaterdag geweest bij Marconiplein omdat ik nieuwe gordijnen nodig had voor me huis. Nu Had ik dit op maat laten uitrekenen en was het gratis maken. Echter viel het bedrag me tegen en gezegd dat ik er een nachtje over zou slapen. er is me niks aangeboden een offerte te laten maken. Dag erna had ik de knoop doorgehakt, dit was op zondag maar de aanbieding bleek verlopen. Meisje veronderschuldigde zich maar ik had zelf om een offerte moeten vragen en niemand die mij tegemoet ergens in kwam. Was helemaal klaar met de leen bakker daar en mijn gordijnen bij kwantum gehaald. In diezelfde periode zag ik een slaapbank Toledo en deze was nu in de aanbieding. Naar de schiekade gegaan omdat ik klaar was met de slechte voorlichting van Marconiplein. Bij de schiekade werd me verteld dat de bank in het wit uit de collectie was (raar, hij stond in het krantje) maar dat er in dordrecht wel een showmodel was! Gevraagd of ze deze konden nakijken op beschadigingen en kleur, alles was in orde. Ik heb een bus geregeld (50 Euro) en de bank laten bezorgen. Hij is echter totaal geel verkleurd. Ben ontzettend boos en leen bakker geeft geen gehoor. Heb geen korting gehad op showroom model en die 50 euro is nog duurder dan de gebruikelijke 40 die zij zelf regelen. (dit kon niet want dordrecht was te ver weg) Ik ben totaal over de rooie heb meerdere keren een klacht in gediend wordt niks gezegd en beantwoord.

Gewenste Oplossing:

Minimaal helft van me geld terug. (heb 140 betaald)

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Elissa123