Klacht: slecht product

op 17 juli 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goede dag

heb een klacht ik rook bijna 1 jaar jullie merk shag van de potten van 13 euro sinds laaste 2 weken koop ik afval shag en kan ik geen shag meer noemen zoals toen dus hoop dat jullie met oplossing komen anders stap ik over naar andere merk shag wat ik wel shag kan noemen wat in de pot zit

Gewenste Oplossing:

als ik goede shag krijg in de pot van 13 euro of tewel 2 weken me geld terug of kom of stuur me goeie producten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bruno1969