Klacht: Slecht nieuw glutenvrij brood

op 23 september 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds kort is het recept van het glutenvrij meerzaden brood veranderd. Zo droog als ik weet niet wat, valt in brokken uit elkaar. Ik kan al niks eten en nu moet ik korreltjes brood gaan eten? Moet het brood iedere keer weggooien. Erg slecht. Hopelijk komt het oude recept weer terug .

Gewenste Oplossing:

Oude recept van het brood terugbrengen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rubyy.b