Klacht: Slecht mobiel netwerk

op 23 februari 2018 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb een klacht over mijn tmobile abonnement,
De dekking is totaal niet wat ik ervan verwacht. 4g komt nog nauwelijks voor. Heb veelal alleen maar h+ wat kan hier aan gedaan worden? Ben al 4jaar klant van tmobile en heb een bel onbeperkt en 6gb internet bundel. Mijn comtract loopt bijna af en denk er sterk over om over te stappen naar een andere provider.

Gewenste Oplossing:

In grote steden is de dekking perfect

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Richardheerde