Klacht: Slecht gelegde pvc vloer

op 21 april 2016 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

.5 jaar geleden is er bij mij een pvc vloer gelegd door Leen Bakker uit Spijkenisse. Omdat de vloer niet goed is uitgemeten door hun zelf waar ik overigens voor heb moeten betalen zit ik niet met een enorme kier in mijn woonkamer en gaat de het pvc aan de randen kapot. Er is gewoon een soort puzzel van mijn vloer gemaakt en ook nog op het meest belopen stuk van de woonkamer. Het is gewoon simpelweg verkeerd gelegd. Nu is mijn vloer na 1.5 jaar al toe aan vervanging. Ik heb de bedrijfsleider benaderd met mijn klacht maar die wordt doodleuk afgewezen. Het mag toch niet zo zijn, dat een vloer na 1.5 jaar al moet worden vervangen.

Gewenste Oplossing:

Volledige vervanging van mijn pvc vloer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Hope123