Klacht: Slecht geholpen

op 02 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na onze verhuizing van Nieuw Vennep naar Hillegom, viel het me op hoe verschillend de AH’s zijn. Want, terwijl ik al jaren boodschappen deed bij AH Nieuw Vennep, tot volle tevredenheid, hebben we nu te kampen met ongeinteresseerde, kauwgomkauwende puberkassieres. Waar lever ik de lege flessen in? Nou daar ergens (!?); boodschappen worden met een noodgang gescand, waarbij de koek e.d. geplet ligt. Ongehoord…

Gewenste Oplossing:

Iemand die een pietsje plezier in het werk heeft en niet met een collega loopt te converseren terwijl je geholpen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Desiree41