Klacht: Slecht en onbeschoft!!!!

op 05 oktober 2016 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf 9 september kon je de nieuwe iPhone bestellen, wegens de drukte, lag de website eruit en heb ik het dus maar de 10e besteld. Tmobile beloofde de telefoon binnen 3-4 weken te leveren. Deze week zou ik hem moeten krijgen en dan komen ze met een sms dat het wegens de drukte alsnog niet geleverd kan worden. Ik gebeld naar de klantenservice waar de mensen zich niet eens voorstellen nadat ik al mijn gegevens opgenoemd heb. Niet goed geholpen en heb toen maar de bestelling geannuleerd. Dit is de laatste keer dat ik voor tmobile kies.

Gewenste Oplossing:

Als zij mij tegemoetkomen met een korting en graag vriendelijk zijn aan de telefoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MNai