Klacht: Slecht bereikbaar en niet leveren producten

op 28 juni 2017 over brillen24.nl in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 29-05 een bestelling geplaats hier. Na 2 weken kreeg ik een bericht dat de bestelling niet compleet was en of ik de ontbrekende gegevens kon toesturen. Dit gedaan en sinds toen geen reactie meer gehad. Ze zijn op geen enkele manier te bereiken. Ben zeer ontevreden over dit bedrijf

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik me geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over brillen24.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over brillen24.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gwennnnn