Klacht: slappe koffie

op 22 december 2017 over DeLonghi in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond. Al jaren maken wij met veel plezier gebruik van de Longhi Magnifica Pronto cappuccino. Met regelmaat maak ik het apparaat schoon. Nu gaat het apparaat echter piepende geluiden maken en ik heb de indruk, dat er niet genoeg koffie wordt vermaken. Het resultaat is dan ook een slap bakkie koffie. Vandaag alles schoongemaakt maar helaas. Normaliter wordt de koffieprut in het bakje gedumpt maar nu ligt de koffie onder het apparaat. De koffieprut is ook nat. Wat is er aan de hand? Hoop dat u mij kunt helpen.

Gewenste Oplossing:

als het apparaat werkt op een manier waarvoor het bedoelt is dus een lekker bak koffie zetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DeLonghi

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DeLonghi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rennonieuwland