Klacht: Skype en Microsoft

mathias52 op 15 september 2021 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het blijkt dat Skype veranderingen wilde aan het programma en ik werd gevraagd om het programma op te starten.Sindsdien werkt het, betaald door mij, niet meer.Het blijkt dat ik bij Microsoft uitkom voor mijn inlogging.Dit gaat wederom niet en is Microsoft onbereikbaar op de gewone manieren voor klachten of oplossingen.Dit is dus duidelijk een vergaande miskleun van Microsoft waartegen zelfs een klacht niet bestaat.

Gewenste Oplossing:

Totale bereikbaarheid moet beter, oplossingen ook en het kan veel vriendelijker zonder al dat betaalverkeer nergens voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mathias52