Klachten over Sky-Audio.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Sky-Audio.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Sky-Audio.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

0 klachten gemeld

Tijdslijn

alles betaald geen leverig

Klacht van op 13 augustus 2016 over Sky-Audio.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

op 8 juli 2016 boxen besteld van 1275euro en betaald maar geen levering ik heb verschillende malen gebeld en mails gestuurd maar geen reactie bas is niet thuis ik kijk op het internet en vind verschillende personen die het zelfde... Lees meer

Heb mijn produkten (onder garantie) voor herstel moeten terugsturen. Er werd mij beloofd dat ik de gemaakte kosten voor het terugsturen zou terugkrijgen. Nog steeds geen geld gezien. Heb mails waaruit blijkt dat ze het normaal gingen terugbetalen! Lees meer