Klacht: Site niet goed te vinden en info onduidelijk

op 21 juli 2016 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik op de site zomerseprijzen.nl tik, wordt er aangegeven dat de actie verlopen is. Op het kaartje dat voorop de Libelle zit met check de wincode staat duidelijk aangegeven dat de actie loopt van 18 juli t/m 31 augustus. Binnen in de Libelle (nr. 32) staan alle prijzen afgebeeld die je kunt winnen. Vreemde zaak.

Gewenste Oplossing:

Als je deze site kunt aanklikken en je codekunt invullen. Lijkt mij nogal logisch.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Staatsloterij een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Staatsloterij

Heeft op 22 juli 2016 om 13:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Kraaijestein,

Naar aanleiding van ons telefoongesprek van zojuist bevestig ik u hierbij nog dat uw code handmatig door mij is geactiveerd, de winnaars ontvangen in week 36 bericht. Mijn excuses voor het veroorzaakte ongemak!

Met vriendelijke groet,

Cas van Dijk
Team webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Libelleactie