Klacht: Singelrij bij symbolica

op 03 juli 2017 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben gisteren met het gezin naar symbolica geweest en vind het niet erg om een uur of langer in de rij te staan,maar als ik dan zie dat erbij de singelrij ook hele gezinnen staan en dan ook nog eens allemaal ineens door gelaten worden vind ik dat niet goed geregeld en er stonden veel mensen te klagen

Gewenste Oplossing:

Als de singelrij op de juiste manier gebruikt wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diode