Klacht: Simpel luistert niet naar de mens die in de wnsp zit.

op 30 juni 2012 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vorig jaar zit ik bij simpel. Nou zitten we eindelijk in de wnsp maar doordat zijn alle rekeningen geblokkert en kan er geen incasso af. Ik heb al diverse keren gemailt en brieven gestuurd dat ik zelf ieder maand 2,50 over maak omdat de reden hier boven. Maar toch iedere maand krijg ik brieven binnen met dat de incasso niet ging en dat ik tussen de 15,00 of 32,00 euro moet betalen aan weet ik wat. Weer stuur ik een mail en ik stuur een cpoy van de uitspraak van de rechter. Wil het opzeggen, gaat niet en sinds vorige maand zeggen ze het zelf op en sturen ze het naar een incasso bureau, wil ik ze bellen ben ik 1,25 per minuut kwijt. ik leef met drie personen van 85,00 per week. We willen de wnsp niet op spel zettn, maar simpel is echt niet zo simpel, het gaat hun alleen maar om het geld.

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon ieder maand kan zelf betalen en de rest wordt kkwijtgescholden, want het is onterecht

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 01 november 2012 om 16:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Uw klacht is inmiddels een aantal maanden oud. Zeer waarschijnlijk hebben wij uw klacht reeds opgelost, maar is deze niet afgemeld op klacht.nl. In overleg met klacht.nl zetten we alle verouderde klachten op opgelost aangezien wij niet op klant kunnen zoeken in dit forum. Is uw klacht nog niet opgelost, dan vragen wij u deze opnieuw aan te melden (vermeld s.v.p. uw Simpel telefoonnummer en/of klantnummer). Wij nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door soesje1409