Klacht: Sim kaart activatie

op 05 juli 2012 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De eerste dag (dinsdag 3/7/2012) dat mijn Simpel simkaart zou moeten worden geactiveerd, gebeurt het niet. Bij navraag ’s ochtend zijn een medewerker dat dit vandaag echt nog ging gebeuren. Tegen 5 uur wist een andere medewerker mij te vertellen dat er een technisch probleem is, waardoor het activatie niet gaat lukken. Dit probleem heb ik al zo vaak gelezen op internet. Juist omdat ik dit zo vaak heb gelezen, heb ik gedacht dat zou wel niet weer gebeuren. Het zou Simpel er veel aan gelegen zijn om dit probleem te verhelpen. Niets is minder waar šŸ™ Heel frustrerend, omdat je de hele dag maar zit te wachten om te kunnen bellen c.q. gebeld te kunnen worden. Ook weer 2 telefoontjes aan moeten spenderen. Veel ellende daar bij Simpel!! Kan niemand hier een keer wat aan doen

Gewenste Oplossing:

Ontbinding van mijn contact, direct! Simpel kan zijn belofte blijkbaar niet nakomen. Heb ik zelf ook als eens gehad, toen werd het contact ook ontbonden. Overigens terecht, geheel mijn fout!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 01 november 2012 om 14:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Uw klacht is inmiddels een aantal maanden oud. Zeer waarschijnlijk hebben wij uw klacht reeds opgelost, maar is deze niet afgemeld op klacht.nl. In overleg met klacht.nl zetten we alle verouderde klachten op opgelost aangezien wij niet op klant kunnen zoeken in dit forum. Is uw klacht nog niet opgelost, dan vragen wij u deze opnieuw aan te melden (vermeld s.v.p. uw Simpel telefoonnummer en/of klantnummer). Wij nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door beekieboy