Klacht: Sigaretten uit pakje gehaald

op 07 november 2015 over Douane in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriend uit Indonesië had een verassing voor mij en heeft een pakketje gestuurd met daarin 2 t-shirts, 5 pakjes mix om beef rendang te maken en een aantal pakjes sigaretten Sampoerna menthol die ik in Indonesie wel eens rookte.
Nu heb ik het pakket vandaag ontvangen, heb onze vriend bedankt hiervoor; Zo kom ik erachter dat hij ook pakjes sigaretten had meegestuurd. Deze blijken dus verdwenen te zijn. Het betreft zending RR 03285875 3 ID. Adres ’t Root 4, 6116 BG Roosteren van Ridwan Sengiggi Lombok.
Onze vriend is hier erg verdrietig over, omdat hij mij een plezier wou doen.
Weet u waar deze zijn gebleven?

Gewenste Oplossing:

Waar zijn deze gebleven? Ik ben bereid om hier invoerrechten over te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Douane over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Douane in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Nien66