Klacht: Sigaretten half leeg

op 23 september 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond. Ik rook al jaren L&M sigaretten en nooit eerder problemen gehad, maar de laatste 5 sloffen die ik gekocht had zitten meerder sigaretten in een pakje welke maar 3/4 gevuld zijn en ik daardoor lucht aan het roken ben en ze weg moet gooien. Net weer een nieuw pakje open gemaakt en heb daar al weer 4 sigaretten van moeten weggooien! Sigaretten zijn al duur, maar dit is wel een hele dure grap iedere keer en zo ondertussen al 4 pakjes bij elkaar weg kunnen gooien van 7 euro! Graag wil ik weten wat er mis gaat, want op deze manier kan ik net zo goed stoppen met het roken van deze sigaretten.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag minimaal 4 nieuwe pakjes L&M sigaretten van 7 euro ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bianca Verhaas