Klacht: Shirt kapot na 1 keer wassen

op 28 september 2016 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin september heb ik een shirtje gekocht bij de Only in Nijmegen. Helaas na 1 keer wassen ( 30 graden) had het shirtje allerlei gaatjes in de stof. Mijn andere kleding van dezelfde was waren nog in orde. De stof zag er ook heel anders uit, dan voor het wassen, heel ruw.

Ik vind het erg dat een nieuw kledingstuk na 1 keer wassen al kapot gaat.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of een cadeau bon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Christine84