Klacht: Service

op 01 december 2016 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We zijn in augustus op vakantie geweest 8 dagen in macedonie,de ellende begon al bij aankomst smerige kamer bloed op het bed over de koeling nog niet te beginnen. Dag na aankomst wordt me vriend dood ziek zelfs daar naar het ziekenhuis kunnen gaan hij is op 6 dagen tijd 8 kilo kwijt geraakt. Me moeder valt op de 2de van haar stokje en kon aan t infuus we hebben alleen onze hotelkamer gezien . De kinderen van anderhalf konden daar niks overal steile trappen en schuine hellingen er was een speelkamer die 9 van de 10 keer op slot was een winkeltje wat dicht was.
Nu zitten we in december en corendon komt ons niet tegemoet wat ik ronduit schandalig vind hebben alleen op onze kamer gezeten. Voor my never nooit geen corendon meer!!

Gewenste Oplossing:

Als er op zijn minst tegemoet wordt gekomen en niet afgescheept worden met een tegoedbon van 50 euro de reis heeft ons 3tjes 1170 euro gekost voor tussen 4 muren te zitten!
Dit was onze eerste vakantie samen of ja vakantie een hell was het

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lesley90