Klacht: Seksisme en porno op werkvloer door hoofdverkoper die privé agressief is, problematisch en zijn vriendin vernedert

op 18 januari 2018 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi

Hoofdverkoper BCC zuidelijk filiaal speelt onder werktijd blootfilpmjes af van meisjes. Absoluut not done! Lachend liet hij dat zien aan zijn vriendin WhatsApp groep op werk ook veel bloot en seks. Vooral vrouwen vernederend
Hoofdverkoper is privé door lint gegaan. Veel misbruik naar zijn liefhebbende vriendin. Meneer heeft veel problemen welke hij ontkent.
Vriendin hielp hem zeer liefdevol en intens. Met respect. Hoe hij het wilde. Toch sloeg hij haar. Maakte misbruik van haar. Vernederde haar trapte haar naar buiten na net zeer intieme seks. Elke keer misleidde hij haar. Vergat hij haar belangen Zelf zat ze in zeer onrechtvaardige kwetsbare situatie. Toch investeerde ze zeer veel in hem. Uit pure goedheid: ze is een engel! Familie en vrienden mochten niet ingelicht worden. Meneer weigerde afspraken na te komen mbt zijn misdragingen. Vriendin lichtte uit nood familie in. Zij weigerden en waren bang voor hem: hij wil geen hulp.
Politie. Meneer weigerde elke verantwoordelijkheid tot overleg. Nam foute vriend mee om spullen van gaar terug te brengen. In deze situatie niet mogelijk. Meneer weigerde overleg. Weer dominant. Nam nare vriend mee. Onbeschoft tegen integere vriendin. Huisvredebreuk. Politie weer. Tijdens gesprek aan telefoon zijn spullen onbeheerd gebleven en ontvreemd. Meneer weigert wederom oplossingen zij heeft die spullen hard nodig. En blootfotos zitten er tussen: zij moest bewijzen naar seksist dat ze grote borsten had. Cup E vond hij niet groot. Bah!! Blootfotos op straat door hem!! Of misbruikt hij die? Waar zijn ze? Meneer BCC weigert antwoorden. Schandalig om zo met je vriendin om te gaan
Lastige is dat meneer twee gezichten heeft. Omgeving denkt dus dat hij zo lief is. Denkt hijzelf ook. Geeft vriendin overal de schuld van
Erg trieste zaak. Vriendin is zeer onrechtmatig behandeld door autoriteiten. Gevlucht voor Marokkanen. Geen inkomen. Toch moest ze van hem veel betalen. Ze heeft sollicitatie geregeld bij concurrentie. Zij heeft enorm veel voor deze nare MSN gedaan die op anderen erg lief en zachtaardig overkomt. Twee gezichten zei ook politie. Maakt het nig moeilijker voor vriendin. Zelf zeer veel onrecht Toch steunde hoofdverkoper haar niet maar ontkende haar rechten. vernederde haar en maakte misbruik van haar. Zeer onbeschoft. Agressies onnodig naar haar. Geweld. Leugens. Laster smaad. Zette vriendenkring op tegen haar Huisvredebreuk zelfs. Zware immateriële schade. Maar ook materieel.

Ik hoop dat BCC in gaat grijpen want dit gaat tever. Seksisme op werkvloer.
Maatsch werkster voor vriendin vanuit BCC? Zij zit met trauma’s nl en schade.
Graag steunden erkenning.

Gewenste Oplossing:

Wanneer BCC seksisme op werkvloer erkent. Seksuele vernederingen naar vrouwen absoluut afstraft. Niet tolereert. Geen seksisme van welke aard ook op werkvloer.
Hoofdverkoper aanspreekt op strafbare feiten op en buiten werkvloer. Hem leert zaken privé op te gaan lossen en zijn verantwoordelijkheden nemen.
Meneer zijn problemen gaat erkennen en hulp zoekt. Voor hij meer vrouwen beschadigt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat BCC een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BCC

Heeft op 24 januari 2018 om 10:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer, mevrouw,
Mocht er sprake zijn van bijvoorbeeld een defecte Wasmachine of Televisie kunnen wij u daar op dit platform mee helpen. De hier omschreven klacht valt niet in die categorie.

Indien gewenst kunt u (anoniem) via customercare@bcc.nl meer specifieke informatie doorgeven. Bijvoorbeeld welk filiaal of medewerker dit zou betreffen. Op die manier kan uw melding beter worden beoordeeld.

Anders adviseer ik u contact op te nemen met een daarvoor bestemde instantie.

Met vriendelijke groet, / Best regards,
Sander
Team Customer Care

Heeft op 07 februari 2018 om 15:35 geantwoord

Seksisme op de werkvloer gaat echt te ver. Misbruik van met name vrouwen. Seksueel misbruik is maatschappelijk probleem. Hij heeft haar misbruikt vernederd en misleid.
Als een werknemer problematisch is privé seksistisch en politie er aan te pas moet konen ivm agressies, fysieke en psychische mishandeling/bedreigingen, vernederingen en misleidingen misbruik. Daarna huisvredebreuk. Overdracht fotomateriaal waarop bloot van haar te zien is en verspreid kan worden. en ook nog seksisme op werkvloer - seksfilmpjes tijdens werktijd afspelen en BCC groepsapp daarvoor misbruiken. En in funktie als hoofdverkoper!! die ook nig in training is als manager bij BCC dan gaat dit alle fatsoensnormen te buiten. Zeker als eea strafbaar is. Ook als werknemer. Huisvredebreuk is daarna door hem en een vriend gepleegd. Veel angsten en schade
Meneer weigert erkenning en oplossingen. Staat nergens voor open. Zijn ex loopt veel schade daardoor op maar klanten worden zo ook onfatsoenlijk en onprofessioneel benadeeld.
De goede naam van BCC wordt zo ook geschaad. Media kunnen ingeschakeld worden als BCC erkenning blijft weigeren. Dit betreft natuurlijk zeker klacht die verder gaat dan kapotte apparatuur. Zeer precaire kwestie Aangiftes?

Dus graag ook tel nr van BCC waar werknemers werkzaam zijn die te maken hebben met social work.

Alle klachten die gemeld zijn door Bezorgde burger