Klacht: Schoenen niet binnengekregen

op 07 juni 2021 over Winkelstraat.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week heb ik een shirt en een paar schoenen besteld op jullie website. Tegelijkertijd heb ik ze beide gekocht. 2 dagen later heb ik het shirt netjes thuis ontvangen maar tot op heden heb ik mijn schoenen nog niet binnen wat ik dus raar vond, want ik heb ook geen mail gekregen van een track en Trade code.. ik heb UPS opgebeld en die zeiden dat ik contant met jullie moest opzoeken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik me schoenen binnen heb !!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Winkelstraat.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door MichaelLeeuw