Klacht: schoenen laten los

op 03 februari 2014 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nog geen 6 maanden geleden voetbalschoenen gekocht van het merk adidas ( nitrocharge 2.0). Na een tijdje voetballen liet het leer aan de punt van de schoen los. Een paar weken later liet de hele punt los. En nu is het zelfs zover dat ook de zool los laat. Ik kan er nu niet meer op voetballen.

Gewenste Oplossing:

Ik vind het niet normaal dat ik mijn voetbalschoenen na amper 6 maand al in de prullenbak kan gooien

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sergiowesterink